AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek

Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek

Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek eline büyük paralar geçeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarının olmadığını gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalet eder.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek kazancının günden güne azalacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir