AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kazanca kavuşacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının olmadığını gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında evin penceresinin olmadığını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarının olmadığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının olmadığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısını sökmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısında olmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir