AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika silah görmek

Kahve falında antika silah görmek

Kahve falında antika silah görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalettir.

Kahve falında antika silah gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Kahve falında antika silah görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında antika yüzük takmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında antikacı dükkanı görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında antika kapı görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında antika tabanca görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika kol saati görmek büyük emekler vereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında antika altın görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında antika sandık görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir