AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika yüzük takmak

Kahve falında antika yüzük takmak

Kahve falında antika yüzük takmak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, dolandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika yüzük takmak gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Kahve falında antika yüzük takmak ailesini kaybedeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika yüzük görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında antika saat görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında antika altın görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında antika sandık görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika araba almak sorun üzerine sorun yaşanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antika ayna görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında antika kitap görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir