AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika tabanca görmek

Kahve falında antika tabanca görmek

Kahve falında antika tabanca görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika tabanca gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Kahve falında antika tabanca görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında antika radyo görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret eder.

Kahve falında antika ayna görmek rahata kavuşmaya, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında antika para görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında antika kaşık görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antika dikiş makinası görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika silah görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika koltuk görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir