AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika sandık görmek

Kahve falında antika sandık görmek

Kahve falında antika sandık görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika sandık gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Kahve falında antika sandık görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, örnek insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika koltuk görmek sürekli bağırıp çağıracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine inanılır.

Kahve falında antika kilim görmek dünya malı elde edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında antika arabaya binmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında antika dolap görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında antika heykel görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında antika satmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında antika altın görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir