AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika kapı görmek

Kahve falında antika kapı görmek

Kahve falında antika kapı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, mutluluğunun katlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, zor zamanlar yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında antika kapı gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında antika kapı görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında antika araba görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Kahve falında antika görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antikacı dükkanı görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antika avize görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika kilim görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında antika silah görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında antika araba almak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir