AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika altın görmek

Kahve falında antika altın görmek

Kahve falında antika altın görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, tövbe etmeden vefata, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında antika altın gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Kahve falında antika altın görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında antika biblo görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında antika duvar saati görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında antika para toplamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalettir.

Kahve falında antikacı dükkanı görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında antika kol saati görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında antika takı görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında antika heykel görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir