AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika kol saati görmek

Kahve falında antika kol saati görmek

Kahve falında antika kol saati görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, haram mala, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında antika kol saati gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Kahve falında antika kol saati görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında antika saat görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında antika duvar saati görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulur.

Kahve falında antika arabaya binmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında antika heykel görmek hasta olanın da iyileşeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika bulmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında antika yüzük takmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında antika takı görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir