AnaSayfa / Genel / Kahve falında antikacı dükkanı görmek

Kahve falında antikacı dükkanı görmek

Kahve falında antikacı dükkanı görmek işlerin hafifleyeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında antikacı dükkanı gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Kahve falında antikacı dükkanı görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında antika saat görmek hastalıkların iyileşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında antika yüzük takmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antika telefon görmek kişinin başarılarının artacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antika para görmek bundan hayır göreceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında antika arabaya binmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antikacı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında antika biblo görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir