AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, işlerinin toparlanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısının aktığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında çatı aktığını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında çatının akmasını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısında leylek görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek para sıkıntısından kurtulacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir