AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, zamanının boşa gideceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet eder.

Kahve falında evinin çatısı uçmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısını sökmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısından düşmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir