AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısının aktığını görmek

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısının aktığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek üzücü haberler alacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında çatının akmasını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı aktığını görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının uçtuğunu görmek masraflarının azalacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısı uçmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek alim insanlardan sayılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir