AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının akmasını görmek

Kahve falında çatının akmasını görmek

Kahve falında çatının akmasını görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Kahve falında çatının akmasını gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında çatının akmasını görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatı aktığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıya çıktığını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan çatıya uçmak zengin bir hayat süreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir