AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, malvarlığının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kariyerinde atılım yapacağına, rızkının artacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evin çatısının yıkılmasını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işarettir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak asık yüzlerin güleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin çatısının yıkılmasını görmek üzüntülü bir haber alınacağına, zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, bir işe soyunacağına inanılır.

Kahve falında evinin çatısının yıkıldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işarettir.

Kahve falında çatı yıkılması görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir