AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında leylek görmek

Kahve falında evin çatısında leylek görmek

Kahve falında evin çatısında leylek görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında evin çatısında leylek gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Kahve falında evin çatısında leylek görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çatıda leylek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde leylek görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leyleği uçarken görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında leylekle konuşmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş leylek görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde leylek görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir