AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısından su aktığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yeni yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde su aktığını görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında evinden su aktığını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir