AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı aktığını görmek

Kahve falında çatı aktığını görmek

Kahve falında çatı aktığını görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında çatı aktığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında evin çatısının aktığını görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret eder.

Kahve falında evinin çatısının aktığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çatı aktığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında çatının akmasını görmek her zaman hak ettiğini alacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında evin çatısından su aktığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevinçli haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda insan görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan inmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında evin çatısını sökmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir