AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafını süpürmek

Kahve falında evin etrafını süpürmek

Kahve falında evin etrafını süpürmek düşmanını alt edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin etrafını süpürmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı süpürdüğünü görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında etrafı süpürmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında deniz görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında ateş görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını temizlemek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında yeşillik görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir