AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün evini süpürmek

Kahve falında ölünün evini süpürmek

Kahve falında ölünün evini süpürmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün evini süpürmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Kahve falında ölünün evini süpürmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin evini süpürmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesini süpürmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Kahve falında evin içini süpürmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının evini süpürmek mevlit okutacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine inanılır.

Kahve falında evini süpürmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir