AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin evini süpürmek

Kahve falında başka birinin evini süpürmek

Kahve falında başka birinin evini süpürmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında evin dışını süpürmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek dertlerden kurtulmaya, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evinin önünü süpürmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin tozunu süpürmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin evini süpürmek alınganlıkların hasıl olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının evini süpürmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir