AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içini süpürmek

Kahve falında evin içini süpürmek

Kahve falında evin içini süpürmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zorluklarını aşacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içini süpürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında evini süpürmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında evin tozunu süpürmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evin önünü süpürmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evini süpürdüğünü görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, köşeye sıkıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir