AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin evini süpürmek

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet eder.

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek rızkının da çoğalacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini süpürmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün evini süpürmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin evini süpürmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi evini süpürmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında evini süpürmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içini süpürmek güzel ve doğru işler yapacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir