AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını evini süpürmek

Kahve falında başkasını evini süpürmek

Kahve falında başkasını evini süpürmek içinin ferahlayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, planlı ve programlı davranacağına yorulur.

Kahve falında başkasını evini süpürmek gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında evin içini süpürmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında evin önünü süpürmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin evini süpürmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında evin avlusunu süpürmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kendi evini süpürmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evini süpürmek çok hayırlı haberler alacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir