AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine asker geldiğini görmek

Kahve falında evine asker geldiğini görmek

Kahve falında evine asker geldiğini görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kazancının azalmayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evine asker geldiğini gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında askerden izine gelmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında askerden geldiğini görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir