AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden geldiğini görmek

Kahve falında askerden geldiğini görmek

Kahve falında askerden geldiğini görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında askerden geldiğini görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden izne gelmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir