AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden izne geldiğini görmek

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yeni siparişler alacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında askerden izne geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında askerden izne gelmek sağlık problemleri içinde olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerin izne geldiğini görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izne gelen asker görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker geldiğini görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında askerden gelmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir