AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden izine gelmek

Kahve falında askerden izine gelmek

Kahve falında askerden izine gelmek köşeye sıkıştıracağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, makamının ve ününün artacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında askerden izine gelmek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında askerden izine gelmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, doğru bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında izin aldığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Kahve falında izinsiz bir yere girmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında izinsiz yemek yemek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eve izinsiz girmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işarettir.

Kahve falında arabayla izine gitmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında izinsiz evlenmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında izinsiz bir şey yemek hem itibar edineceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir