AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kazancının bol olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, canlanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, şifa ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden gelmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kaybettiği şeyi bulmasına alamet eder.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek gözyaşına boğulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında askerden erken gelmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir