Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun hacdan geldiğini görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun geldiğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerden gelmek mal kaybına uğrayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında askerden izne gelmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top