AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında asker olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, kendi işini açacağına inanılır.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek kolaylık elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında askerden gelmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir