AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında askerde olan birinin geldiğini görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalet eder.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin askerden geldiğini görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında askerden gelmek yokluk ve fakirlik göreceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek güç kaybedeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir