AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde siyah fare görmek

Kahve falında evinde siyah fare görmek

Kahve falında evinde siyah fare görmek şen kahkahalar atacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde siyah fare gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek hayatının düzene gireceğine, parasız kalmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde siyah fare görmek lüksünün artacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iri siyah fare görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah fareler görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah fare sevmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında siyah renk fare görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah küçük fare görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir