AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare sevmek

Kahve falında siyah fare sevmek

Kahve falında siyah fare sevmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah fare sevmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Kahve falında siyah fare sevmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah büyük fare görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında minik siyah fare görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah fare öldürmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare beslemek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulur.

Kahve falında siyah renkli fare görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında iki siyah fare görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir