AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renk fare görmek

Kahve falında siyah renk fare görmek

Kahve falında siyah renk fare görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, önünün kapanacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renk fare gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Kahve falında siyah renk fare görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah renkli fare görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında açık renk fare görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli fare görmek başına türlü işler geleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında renkli fare görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli fare görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem renkli fare görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında koyu renk fare görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir