AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde siyah fare görmek

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, umutların biteceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde siyah fare gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde fareler görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde fare görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde siyah fare görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah araba görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir