AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fareler görmek

Kahve falında siyah fareler görmek

Kahve falında siyah fareler görmek işveren koltuğunda oturacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah fareler gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek kısmetlerinin bollaşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük siyah fare görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında iri siyah fare görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah büyük fare görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek hanesine huzurun dolacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah renk fare görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir