AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri siyah fare görmek

Kahve falında iri siyah fare görmek

Kahve falında iri siyah fare görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri siyah fare gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında iri siyah fare görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yeni işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında iri bir fare görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz iri fare görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri fare görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah iri böcek görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah iri erik görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir