AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah küçük fare görmek

Kahve falında siyah küçük fare görmek

Kahve falında siyah küçük fare görmek uygulayacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sevdiği insanların olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha çok çalışılacağına inanılır.

Kahve falında siyah küçük fare gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında siyah küçük fare görmek hayırlı haberler alacağına, kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalettir.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük küçük fare görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük beyaz fareler görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında beyaz küçük fare görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü küçük fare görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çok küçük fare görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir