AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük siyah fareler görmek

Kahve falında küçük siyah fareler görmek

Kahve falında küçük siyah fareler görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, esenleyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, aksiliklerin yaşanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah fareler gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah küçük fare görmek huzurlu bir hayat süreceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük gri fare görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalettir.

Kahve falında küçük fare yakalamak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, arif kimselerden sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde küçük fareler görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir