AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde kertenkele görmek

Kahve falında evinde kertenkele görmek

Kahve falında evinde kertenkele görmek kazancının iki kat artacağına, kurtuluşu yakalayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde kertenkele gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek kendine olan güvenini yitireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde kertenkele görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında çok kertenkele görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yemek hanesinin bollukla dolacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele kovalamak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, gelişiminin hız kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir