AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kertenkele görmek

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, ailesini utandırmayacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde kertenkele gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalettir.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına inanılır.

Kahve falında evinde kertenkele görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kertenkele görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kertenkele görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ve kertenkele görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir