AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele kovalamak

Kahve falında kertenkele kovalamak

Kahve falında kertenkele kovalamak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkele kovalamak gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Kahve falında kertenkele kovalamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev kertenkele görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kertenkele görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kertenkele görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir