AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hata yapılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında evinde kertenkele görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kertenkelesi görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kertenkele görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev kertenkele görmek umutsuzluk yaşanacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir