AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kertenkele görmek

Kahve falında çok kertenkele görmek

Kahve falında çok kertenkele görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok kertenkele gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Kahve falında kertenkele doğurmak güzel bir hayat geçireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek eskileri yâd edeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde kertenkele görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele yavrusu görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kertenkele görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir