AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele ölüsü görmek

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, saygınlık elde edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Kahve falında kertenkele ölüsü gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında ölü kertenkele görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, rahatının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında evinde kertenkele görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında kertenkele yumurtası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele ezmek biraz zaman geçmesi gereken haber, umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir