AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, onlardan fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek daima ona hürmet göstereceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kertenkele görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, makamından olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir