AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar yerinde gezmek

Kahve falında pazar yerinde gezmek

Kahve falında pazar yerinde gezmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, karamsarlığa düşeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazar yerinde gezmek gördüyseniz:

  • Esnek olmayı başarmanız gerekiyor.

Kahve falında pazar yerinde gezmek dertlerinin dermanını bulacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin yerinde olmadığını görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerinde yara görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında her yerinde kıl görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek umutlarının biteceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret eder.

Kahve falında dişin yerinden çıktığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir