AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kırgınlıkların geçeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayabilecek maddi bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işarettir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında tavandan su akması görmek işlerinden belirsizlik olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir