AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanını delik görmek

Kahve falında evin tavanını delik görmek

Kahve falında evin tavanını delik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, gözyaşlarının dineceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin tavanını delik gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında evin tavanını delik görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında delik tavan görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tavanda delik görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında tavanı delik görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında evin tavanını siyah görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin tavanında yılan görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işarettir.

Kahve falında evin tavanını temizlemek başka alanlara yöneleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir